2. Izmena Obnovitvene rehabilitacije otrok in mladostnikov

Prihod 2. izmene na Debeli Rtič

Spoštovani starši!

Obveščamo vas da je druga izmena otrok srečno prispela na Debeli Rtič. Otroci so najprej odšli na kosilo, nato pa je sledilo kopanje v notranjih bazenih. Več informacij o poteku prvega dne si lahko preberete na tej spletni strani v večernih urah.

1. DAN

Rehabilitacija otrok 2014 2 izmena 1Z današnjim jutrom se je začela za drugo izmeno nova pustolovščina. Otroci in vzgojitelji so se v zgodnjih jutranji urah odpravili proti Debelemu Rtiču. Ob prihodu jih je čakalo toplo kosilo, popoldan pa smo se zaradi slabega vremena kopali v notranjih bazenih. Večer je hitro minil ob plesni animaciji in ostalih aktivnostih.

Slike si oglejte tukaj.

2. DAN

Rehabilitacija otrok 2014 2 izmena 2Drugi dan smo začeli z aerobiko in tekom. Ker je bilo lepo vreme smo se odpravili na plažo. Kopali smo se do dvanajste ure nato smo lačni odšli na kosilo. Po počitku smo ponovno odšli na zunanji bazen in plažo. Zvečer pa smo sodelovali pri Prireditvi Debeli Rtič ima talent.

Slike si lahko ogledate na tej povezavi.

3. DAN

Rehabilitacija otrok 2014 2 izmena 3Po jutranji telovadbi so starejše skupine otrok obiskale vojašnico ter prisluhnile predavanju ki so jim ga tam pripravili. Za otroke v mlajših skupina je sledilo dopoldansko kopanje. Po kosilu je sledilo predavanje o celiakiji, ki ga je predaval dr.Tomaž Krenčnik. Sledilo je popoldansko kopanje. Udeležili smo se tudi večerne prireditve kjer smo plesali z video koreografijo.

4. DAN

Rehabilitacija otrok 2014 2 izmena 4Danes smo se zjutraj pred zajtrkom do dobra razmigali na aerobiki. Kosilo smo imeli prej zaradi predvidenega izleta z ladjico. Z manjšim presenečenjem smo popestrili tudi Zalin rojstni dan. Ogledali smo si mesto Piran ter obiskali akvarij. Zvečer je sledilo nočno kopanje ter bučno navijanje za NK Maribor.

5. DAN

Rehabilitacija otrok 2014 2 izmena 5Zaradi slabega vremena smo imeli jutranjo aerobiko kar v večnamenskem prostoru. Po zajtrku smo se fotografirali. Popoldne je minil zelo pestro saj je potekal krst novih vzgojiteljev. Zvečer smo se zabavali ob dobri glazbi in plesu.

6. DAN

Rehabilitacija otrok 2014 2 izmena 6Dan se je začel ko ponavadi z jutranjo aerobiko. Popoldne smo se odšli kopat. Po kosilu smo se odpravili peči kruh in pecivo miške. Večer je minil ob prijetni glazbi in plesu.

7. DAN

Rehabilitacija otrok 2014 2 izmena 7Današnji dan je bil obsijan z soncem. Zjutraj smo potelovadili nato pa odšli na zajtrk. Sledila je odbojkarska tekma med otroci in vzgojitelji ter dopoldansko kopanje. Po kosilu je sledilo pakiranje in popoldansko kopanje. Na večerni prireditvi smo podelili priznanja in nagrade, vsem ki so se udeležili rehabilitacije.

8. DAN

Rehabilitacija otrok 2014 2 izmena 8Prebudili smo se v sončno jutro. Po zajtrku smo spakirali stvari, nekateri so se še odšli kopat. Po kosilu sta prišla po nas avtobusa, otroci in vzgojitelji smo z lepimi spomini zapustili Debeli Rtič