Društvo se je predstavilo na sejmu Narava - zdravje

Drustvo se predstavi na sejmu Narava zdravje 5V času med 11. in 14. oktobrom je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal sejem Narava – zdravje. Na sejmu se je na predstavitveni stojnici predstavilo tudi Slovensko društvo za celiakijo. Prvi dan sejma sta s svojimi predavanji sodelovala asist. dr. Jerneja Dolinška, dr.med. z naslovom predavanja Celiakija – življenje s strogo dieto in mag. Jasmina Dolinšek, univ. dipl. ekon. s predstavitvijo projekta LQ CELIAC.

Društvena stojnica je med obiskovalci vzbudila veliko zanimanje, pridobili pa smo tudi nekaj novih članov. Menim, da smo s to aktivnostjo prispevali k večji osveščenosti javnosti o celiakiji in potrebah ljudi s to boleznijo.

Obema predavateljema dr. Jerneju Dolinšku ter mag. Jasmini Dolinšek se iskreno zahvaljujem za aktivno sodelovanje na sejmu. Prav tako besede zahvale veljajo vsem, ki so skupaj z menoj sodelovali na društveni stojnici: predstavnikom SDC podružnice Ljubljana s predsednikom Žarkom Slabetom, Andreju in Mojci Košmrlj in Domnu Frasu.

Breda Kojc

Utrinke iz sejma si lahko ogledate v fotogaleriji.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)59 035 035 (Partizanska cesta)
  +386 (0)2 300 63 50 (Ljubljanska ulica)
  +386 (0)2 300 63 51 (Faks)
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
 

Povežite se z nami