SpletSolaCeliakije

2. Kuharska delavnica projekta Šola celiakije

3. Kuharska delavnica projekta Šola celiakije

O projektu

V okviru projekta “Šola celiakije” bolnikom ponujamo predavanja z uporabnimi znanji o celiakiji in brezglutenski dieti. Novim bolnikom želimo na ta način olajšati soočenje z diagnozo in prehod na nov način življenja brez glutena. Vsem ostalim pa želimo ponuditi možnost, da svoja že pridobljena znanja nadgradijo in utrdijo. V "Šoli celiakije" bodo predavatelji z vami delili tudi praktične izkušnje, kako se odločati za varne izdelke in kako varno nakupovati brez glutena. Z namenom približevanja brezglutenske kuhinje bomo pripravili tudi dve kuharski delavnici in posnetka objavili na spletni strani društva in socialnih omrežjih.

Projekt "Šola celiakije" je sofinanciran s strani Ministrstva za zdravje.

LogoMZZ logoDTSslogan

Ponatis knjižice "Življenje s celiakijo"

V okviru projekta “Šola celiakije” smo ponatisnili tudi knjižico "Življenje s celiakijo", ki jo boste prejeli tudi vsi bolniki, katerih naslove imamo na društvu. Knjižica je dostopna tudi na tej povezavi. V kolikor želite, da vam knjižico pošljemo na vaš naslov, nas prosimo kontaktirajte na e-naslov: drustvo@drustvo-celiakija.si.

ZivljenjeSCeliakijo

Prazen članek brez vsebine

+386 (0)2 059 035 035 (Partizanska cesta)
  +386 (0)2 300 63 50 (Ljubljanska ulica)