V četrtek, 16. marca 2017 smo na Srednji zdravstveni šoli v Celju izvedli kuharsko delavnico “Peke brezglutenskega kruha”. Zanimanje za delavnico je bilo s strani novih članov zelo veliko, saj je bilo na delavnici 24 članov društva za Celiakijo Podružnice Celje. Pripravljali smo različne vrste kruha, pice, štručke, makove, sirovke, žemljice…. S tečajem smo pričeli ob 16. uri in končali ob 20. uri. Tečaja se je udeležilo zelo veliko članov, ki so se včlanili v društvo v zadnjem letu. Vsi so bili izjemno navdušeni nad izdelki, ki smo jih naredili.

DSC 0228DSC 0256

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami