Spoštovani, vabim vas na jesensko kolesarjenje,

»Veseli na kolo za zdravo telo«

v soboto, 30. septembra 2017. Start bo v Šmarju pri Jelšah ob 10:00 uri izpred trgovine Mercator. Pot nas bo vodila iz Šmarja skozi Stranje in Pristavo do Sodne vasi, kjer bomo zavili za kraj Vonarje in kolesarili vse do Rogaške Slatine. Tam bomo imeli krajši postanek za okrepčilo in nato pot nadaljevali po enaki poti nazaj do Sodne Vasi, od tam pa do Podčetrtka, kjer bomo imeli organizirano brezglutensko malico in mogoče še kaj (pustimo se presenetiti). Seveda nas nato čaka še pot do startnega mesta v Šmarju pri Jelšah.

Pot je dolga 47 km, nezahtevna, v večini ravna, primerna za vse vrste kolesarjev in poteka po urejeni kolesarski stezi.

Obvezna je kolesarska oprema, mladoletni udeleženci morajo biti v spremstvu enega od staršev ali skrbnikov. Kolesarjenje je na lastno odgovornost. Za člane društva je kolesarjenje brezplačno, za ostale je prispevek 10€.

Prijave sprejemamo do četrtka, 28.9.2017, na društveni telefon 041 489 052 - Majda. in po e-pošti This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali www.crm.drustvo-celiakija.si,

Predsednica SDC, Podružnice Celje Majda Jurše