Spoštovani, vabimo vas na kostanjev piknik s kuharsko delavnico »Brezglutenski piknik«

v soboto, 14. oktobra 2017 na Sladko Goro. Ob 10.00 se zberemo na Sladki Gori 15 a, pri Juršetovih oziroma v Gorci Jurše.

Ob 10.15 bo organizirana malica, da bomo lažje premagovali pot, ki je načrtovana. Ob 11.00 uri se bo pričela kuharska delavnica »Brezglutenski piknik – od kruha do sladice«.

Število udeležencev je omejeno, prijave so obvezne. S seboj prinesite zaščitna oblačila – predpasnik. Ostali se bodo odpravili na kratek pohod po okoliških gričih. Spotoma bodo nabrali kostanj in si pogledali prenekatero zanimivost iz teh krajev, (cerkev na Sladki Gori in Rotovž s sramotilnim kamnom v Lembergu, oba ogleda bosta vodena).Po vrnitvi nas bo vse skupaj čakalo brezglutensko kosilo, ki ga bodo pripravili tečajniki in peka kostanja.

Prijave so obvezne na telefon 041 489 052 (Majda) ali na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , do četrtka, 12. oktobra 2017.

Za člane je udeležba brezplačna, za ostale je priporočljiv prispevek 10 evrov. Dogodek bo ob vsakem vremenu. V kolikor bo vreme slabo se dobimo pri Juršetovih ob 13.00 uri. Za udeležence kuharske delavnice velja isti program.

Predsednica SDC, Podružnice Celje Majda Jurše