Delavnica peke kruha podruznica celje 517. aprila smo pripravili osnovno delavnico peke brezglutenskega kruha. Potekal je na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju. Vodila jo je Majda Jurše, pomagala Nives Jurše.

Število udeležencev je bilo omejeno zaradi lažjega individualnega dela, prednost so imeli novejši člani društva. Prijavilo se je 14 članov in družinskih članov. Delavnice se je udeležilo 11 članov društva, 3 ni bilo. Naučili smo se pripraviti osnovno testo za kruh in konkretno znanje in spretnost pri pripravi kruha in žemljic.

 

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami