Izobrazevanje o celiakiji za sole 131. marca smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili izobraževanje za strokovne delavce šol z naslovom Brezglutenska dieta v teoriji in praksi.
Iz Celjske regije se je udeležilo 31 strokovnih delavk in delavcev iz 14 osnovnih šol in enega vrtca. Dve udeleženki sta bilo novi članici društva, ki sta si želeli obiskati to izobraževanje. Ob 14. uri so udeleženci prisluhnili Romani Stropnik, d.m.s., dietni sestri SB Celje o pripravi brezglutenskih jedilnikov. Ob 15. uri je Breda Kojc, d.m.s. predavala o glutenu v šolski kuhinji. Ob 16.00 sta profesorja Andrej Voh in Cecilija Božnik vodila praktično delo v specializiranih učilnicah na temo brezglutenski prigrizki in namazi. Breda Kojc se je honorarju odpovedala v korist podružnice.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami