Tecaj peke brezglutenskega kruha 412. maja smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj peke brezglutenskega kruha. Tečaj je potekal od 17.00 do 19.30 pod vodstvom ge.Majde Jurša.
Tečaja se je udeležilo 27 udeležencev in spekli odličen brezglutenski kruh, pizze, žemljice in pa štručke s sezamovim, sončničnim in lanenim posipom ter skutino pecivo. O našem uspešnem tečaju pričajo tudi slikce.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami