Tecaj priprave vlecenega testa brez glutena 618. oktobra je potekal tečaj priprave vlečenega brezglutenskega testa, testenin, žlinkrofov in raviolov. Tečaj sta vodila prof. Andrej Voh in Majda Jurše. Udeležilo se ga je 38 tečajnikov, ki so se razdelili v dve skupini za lažje delo. V obeh skupinah so se udeleženci naučili pripravljati vlečeno testo za zavitek, burek in testenine. Ob koncu tečaja, kot lahko vidite na slikcah, smo pokušali zavitke, burek, štruklje, lazanjo, idrijske žlinkrofe in raviole. Tečaj je trajal 4 ure.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami