V sredo 6.2.2013 smo se ob 16. uri zbrali na srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, kjer je pod vodstvom prof.Andreja Voha potekala delavnica peke pustnih dobrot. Udeležilo se jo je 33 članov, ki so pridno zavihali rokave in pripravili krofe, krhke flancate, kvašene flancate, zavitek s kislim zeljem, miške, klobase v testu, sadni kruh ter orehovo potico. Med delom smo izmenjali tudi veliko koristnih informacij in se na koncu posladkali s pečenimi dobrotami.
View the embedded image gallery online at:
http://drustvo-celiakija.si/aktivnosti/aktivnosti-na-lokalni-ravni/celje/41-dogodki-2013/167-tecaj-peke-pustnih-dobrot-brez-glutena#sigProIdd58f9ff855
http://drustvo-celiakija.si/aktivnosti/aktivnosti-na-lokalni-ravni/celje/41-dogodki-2013/167-tecaj-peke-pustnih-dobrot-brez-glutena#sigProIdd58f9ff855