Tecaj peke pustnih dobrot brez glutena 3V sredo 6.2.2013 smo se ob 16. uri zbrali na srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, kjer je pod vodstvom prof.Andreja Voha potekala delavnica peke pustnih dobrot. Udeležilo se jo je 33 članov, ki so pridno zavihali rokave in pripravili krofe, krhke flancate, kvašene flancate, zavitek s kislim zeljem, miške, klobase v testu, sadni kruh ter orehovo potico. Med delom smo izmenjali tudi veliko koristnih informacij in se na koncu posladkali s pečenimi dobrotami.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami