Tecaj peke kruha brez glutena 17Tečaj peke brezglutenskega kruha smo organizirali 03. aprila 2013 v prostorih srednje Gostinske šole v Celju pod vodstvom ge. Majde Jurše. Tečaj je bil v prvi vrsti namenjem novim članom, ki so se ga z veseljem tudi udeležili.
Pekli smo kruh v modelu, kruh v obliki hlebca, žemljice, zeliščne štručke, marjetico, pizze, skutino potico, sirove štručke, ocvirkovko, hamburgerje in praznični kruh. Kot prikazujejo slike, nam je vse zelo dobro uspelo. Zelo nas veseli, da so se novi člani naučili peči vse te dobrote. Bili so več kot navdušeni nad rezultati in bodo z veseljem osvojeno znanje uporabljali pri peki domačih brezglutenskih dobrot.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami