Tecaj peke brezglutenskih pustnih dobrot Celje 2014 3V sredo 5.2.2014 smo se ob 16. uri zbrali na srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, kjer je pod vodstvom pod vodstvom prof. Andreja Voha potekala delavnica peke pustnih dobrot. 

Udeležilo se jo je 29 članov, ki so pridno zavihali rokave in pripravili krofe, krhke flancate, kvašene flancate, šunko v testu, miške, klobase v testu in zavitke. Med delom smo izmenjali tudi veliko koristnih informacij in se na koncu posladkali s pečenimi dobrotami.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami