Tecaj peke drobnega cajnega peciva brez glutena Celje 2014 7V sredo 5.3.2014 smo se ob 16. uri zbrali na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, kjer je pod vodstvom prof. Andreja Voha potekala delavnica peke drobnega čajnega peciva brez glutena

Udeležilo se jo je 31 članov, ki so pridno zavihali rokave in pripravljali različne vrste keksov, kroglic in ostalega drobnega peciva. Med delom smo izmenjali tudi veliko koristnih informacij in se na koncu posladkali s pečenimi dobrotami.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami