Tecaj peke brezglutenskega kruha Celje 2014 5Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju smo v sredo, 4. junija 2014 pripravili tečaj peke brezglutenskega kruha in drobnega peciva ter pic.

 

Tečaj se je pričel ob 16.00 uri in je trajal do 20.00 ure, vodila ga je Majda Jurše. Pripravljali smo: kruh iz več različnih mok, makovke, sirove štručke, žemlje, pizze in ostalo drobno čajno pecivo. Tečaja se je udeležilo 25 tečajnikov, ki so se vsi po vrsti imeli lepo in naučili nekaj novega.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami