Dogodki podružnice Celje v letu 2011

03
Dec2011

Strokovno predavanje Nataše...

Strokovno predavanje Nataše Forstner Holešek: Prehranjevanje brez glutena

V soboto, 3. decembra ob 16. uri smo pripravili strokovno predavanje z naslovom Prehranjevanje brez glutena. Predavala je Nataša Forstner Holešek, univ. dipl. inž. živilske tehnologije, sicer podpredsednica Podružnice Celje. Predavanja se je udeležilo 95 članov, od tega 52 članov,...

13
Nov2011

Pohod po Levstikovi...

Pohod po Levstikovi poti

12. novembra se je nekaj naših članov udeležilo množičnega pohoda po Levstikovi poti od Litije do Čateža. ob 7.30 so se odpeljali iz Celja. Trije udeleženci so jih pričakali že v Litiji. Startali so ob 9. uri, na cilj pa...

19
Okt2011

Tečaj priprave brezglutenskega...

Tečaj priprave brezglutenskega vlečenega testa in testenin

18. oktobra je potekal tečaj priprave vlečenega brezglutenskega testa, testenin, žlinkrofov in raviolov. Tečaj sta vodila prof. Andrej Voh in Majda Jurše. Udeležilo se ga je 38 tečajnikov, ki so se razdelili v dve skupini za lažje delo. V obeh...

02
Okt2011

Predstavitev celiakije na...

Predstavitev celiakije na Bučariji

V soboto 1.10.2011 smo se predstavili na tradicionalni prireditvi Bučarija v Šmartnem ob Paki. Na stojnici smo ponujali v pokušino brezglutenske dobrote z bučkami, kot so bučkin zavitek, bučna pita, bučna pogača, bučni popleti in bučno pecivo s čokolado. Ljudi...

12
Jun2011

Ekskurzija v Bohinj

Ekskurzija v Bohinj

11. junija smo se člani in svojci iz Podružnice Celje odpravili na ekskurzijo v Bohinj. Zbralo se nas je 30 izletnikov. Z ladjico smo se popeljali po jezeru in si na koncu ogledali slap Savica. Sledilo je kosilo, potem pa...

13
Maj2011

Tečaj peke brezglutenskega...

Tečaj peke brezglutenskega kruha

12. maja smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj peke brezglutenskega kruha. Tečaj je potekal od 17.00 do 19.30 pod vodstvom ge.Majde Jurša.Tečaja se je udeležilo 27 udeležencev in spekli odličen brezglutenski kruh, pizze,...

07
Apr2011

Diši po veliki...

Diši po veliki noči

06. aprila smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj priprave brezglutenskega peciva z naslovom diši po Veliki noči. Tečaj je potekal od 16.30 do 18.30 pod vodstvom profesorja Andreja Voha. Tečaja se je udeležilo...

03
Mar2011

Tečaj priprave brezglutenskih...

02. marca smo v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem v Celju pripravili tečaj priprave brezglutenskih krofov. Tečaj je potekal od 17.00 do 19. ure pod vodstvom profesorja Andreja Voha.Tečaja se je udeležilo 47 udeležencev. Po skupnem uvodnem delu...

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami