Novoletno srecanje gorenjskih celiakasev 7V naši podružnici smo se zbrali na novoletnem srečanju 11.12.2010. Letos smo se zbrali v Kulturnem domu na Kokrici. Prisotne člane in družinske člane je najprej pozdravila predsednica podružnice. Sledila je predstava z ekološko tematiko Nočemo postati dinozavri v izvedbi šolarjev z OŠ Kokrica. Nastopajoče smo nagradili z večkratnim aplavzom, saj so svoje vloge res dobro odigrali. Po predstavi smo se morali zaradi priprave dvorane na nedeljski referendum, preseliti v manjši prostor. Po dobri pomladanski izkušnji s pripravo hrane v gostilni Kot, smo njenemu osebju zaupali svoje želodčke in brbončice. Tudi tokrat so nas navdušili.

Najmlajši so po jedi postajali že rahlo nestrpni, saj so vedeli, da jih mora obiskati še Dedek Mraz. Tudi letos smo mu dali dobre napotke in nas je našel, čeprav je moral v debelem kožuhu prisopihati v drugo nadstropje. Z otroki je porajal, poklepetal in jim izročil težko pričakovana darila. V sproščenem ozračju smo nadaljevali z druženjem in si ob slovesu zaželeli mnogo dobrega.