Ponovitev kuharske delavnice priprave jedi brez glutena, jajc in laktoze

Dne 09.05.2015 smo zaradi izrednega zanimanja ponovili kuharsko delavnico jedi brez glutena, jajc in laktoze. Tudi tokrat so bili prisotni zelo zadovoljni z zanimivim izborom receptov oz. jedi. Tudi izkušeni člani oz. članice so bili posebej navdušeni nad pripravo listnatega testa.  Ob tej priliki se zahvaljujemo izvajalki Maji Piskernik ter prijaznemu osebju vrtca, v katerem smo ponovno izvedli delavnico.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami