Druženje ob 20. obletnici podružnice Ljubljana

V soboto 18.6.2016 je društvo za celiakijo podružnica Ljubljana organizirala družabno srečanje ob 20 letnici ustanovitve. Sončno soboto zgodaj popoldan se nas je malo več kot 20 zbralo v Trnovskem pristanu. Vkrcali smo se na ladjico in s pol urno zamudo začeli pluti po Ljubljanici. Ob odlični hrani in pijači, pa prijetnem pomenkovanju, smo imeli priložnost videti Ljubljano še z druge perspektive. Občudovali smo stare hiše, pa prelepo naravo ob bregu Ljubljanice in reko sâmo, ki ima na posameznih mestih prav močan tok. Celo tako, da smo ob nekem trenutku zadeli ob sosednjo barko. 20160618 170418

Krmilo barke pa je za nekaj časa prevzel tudi g. Ivo Trontelj, predsednik nazornega sveta naše podružnice in ob tem neznansko užival. Povabilu na druženje so se odzvali tudi člani podružnice Celje in Primorske. Naš predsednik g. Žarko Slabe je posedel pri vsaki mizi po malo in poklepetal z udeleženci druženja. Obdaroval pa nas je tudi z lončeno posodico, ki nosi znak društva za celiakijo in ki nas bo spominjala na prijetno sobotno druženje.

V Trnovskem pristanu smo se izkrcali okoli sedme ur zvečer in dobre volje odšli vsak na svojo stran.