Še zadnje srečanje v letu 2009

Prednovoletno srecanje bolnikov s celiakijo 2009 4Za člane podružnice smo organizirali še zadnje srečanje v letu 2009. Najmlajši je obiskal Dedek Mraz, mladostniki so krepili svoje zdravje v bazenih Atlantis, starejši člani pa so se srečali v Kmečkem hramu na kosilu. Vsi so bili veseli nad aktivnostmi, posebj pa so bili veseli skupnega druženja starejši člani podružnice saj jim tovrstnih srečanj manjka. Poleg zabavnih iger in plesa ob zvokih Miha Kralja smo spregovorili tudi o problematiki obolelih za celiakijo in izvedenih podružničnih projektih v letu, ki se izteka. Vsi so bili z delom zadovoljni, prejeli smo številne pohvale. Na srečanju se je članom predstavilo podjetje Klasje in Lincer z novimi brezglutenskimi izdelki, katera bodo popestrila vsakdanji jedilnik bolnikom s celiakijo. Ob zaključku popoldanskega druženja smo si nazdravili s kozarčkom žlahtne kapljice in si zaželeli vse dobro v letu 2010. Sponzorjem in donatorjem se zahvaljujemo za prispevke pri organizaciji srečnja.