Rehabilitacijski izlet v Terme Zreče

Rehabilitacijski izlet v Terme Zrece 4Aprilski mesec smo si rezervirali za spomladanski izlet. Na pobudo članov smo organizirali dvodnevnega. V soboto nas je pot vodila do Slovensjkih Konjic in Žičke kartuzije, kjer smo si ogledali kulturne znamenitosti. Kljub malo slabšemu vremenu smo bili z ogledi zadovoljni. Ker so Slovenjske Konjice in okoliški kraji znani tudi po pridelavi vinih smo si ogledali Zlati Grič. Imeli smo možnost degustacije pet sort vina, prav o vsakem pa smo tudi slišali ob kakšnih priložnostih je primeren. Degustacija je naredila svoje, zato smo se odpravili v Terme Zreče. Najprej smo se namestili v lepih apartmajih nato pa zavili na brezglutensko kosilo, katero nas je že čakalo. Preostanek popoldneva smo izkoristili za sproščanje v bazenih, savnah ali pa na masažah. Naslednji dan smo imeli namen iti na Roglo, vendar pa smo zaradi slabega vremena ostali v Zrečah. Nekateri so naredili sprehode po okolici, drugi pa so si še enkart privoščili ragibavanje v bazenih. V popoldanskem času smo se prijetno utrujeni in polni lepih vtisov vrnili v Ljubljano. Rekreativnost je dobro dela vsakomur, zato smo bili enotnega mnenja, da so srečanja takšnih oblik dobrodošla. In kam naslednjič?