8. tradicionalni pohod na Šmarno goro

Tradicionalni pohod na Smarno Goro 4Leto je hitro naokoli in ljubitelji pohodništva smo se že 8. leto zapored podali na Šmarno Goro. Kot običajno smo se zbrali v Tacnu od koder je karavana pohodnikov krenila na skupno pot. Ponovno so se nam pridružili člani gorenjske podružnice, na pohod pa smo povabili tudi predsednike ostalih podružnic. Majsko sonce je bilo kot naročeno za naše srečanje. Na vrhu smo se najprej osvežili in oddahnili, nato pa smo si privoščili kosilo. Da je bilo okusno kot vedno do sedaj, je poskrbel Miha Ledinek. Nato sta nam skupaj z vnukom razkazala še cerkev, okolico in galerijo, prvič pa smo si letos od blizu ogledali tudi šmarnogorske zvonove in izvedeli marsikaj zanimivega. Preostenek časa smo izkoristili za druženje in klepet. Seveda društvenih zadev in celiakije nismo zaobšli, zato so takšna srečanja med člani dobrodošla. Naše druženje se je potegnilo v pozno popoldne, ko smo se odpravili v dolino in si obljubili, da se prihodnje leto spet srečamo na istem mestu. Še pred tem pa smo naredili nekaj fotografij, katere nam bodo ostale v spomin.