V Ljubljani izpeljali redno letno skupščino podružnice

Skupscina Ljubljana 2007 1Podružnica Ljubljana je 15.2.2007 v prostorih Pediatrične klinike sklicala redno letno skupščino na kateri so članom predstavili poročila o delu in porabi financ za predhodno obdobje. Člani so bili z delovanje predsedstva in programi zadovoljni, pozitivno mnenje k temu pa je dodal tudi nadzorni odbor, ki je predhodno pregledal celotno dokumentacijo in finančno poslovanje. Poleg naštetega je skupščina sprejela program dela in finančni plan za leto 2007. Izvolili smo novo članico v predsedstvo podružnice in izvolili delegate, ki bodo zastopali interese podružnice na skupščini Slovenskega društva za celiakijo, ki bo konec meseca v Mariboru. Tokrat smo sprejeli nov-dopolnjen pravilnik podružnice, ki je prilagojen novemu pravilniku, ki trenutno velja v društvu. Članom je pravilnik podružnice dosegljiv na sedežu podružnice in ga lahko dobijo ob predhodnem naročilu. Med drugim je bili prisotni na skupščini tudi seznanjeni, da se sedanjemu predsedstvu v letu 2008 izteka že drugi štiri letni mandat. Pozvani so bili, da že sedaj začnejo razmišljati o možnih kandidatih, ki bi bili pripravljeni prevzeti vodenje ljubljanske podružnice.