Srečanja obeležili s pohodom na Šmarno goro

Pohod na Smarno Goro 2Podružnica Ljubljana je organizirala srečanja katerega smo obeležili s tradicionalnim, tokrat že sedmim zapored, pohodom na priljubljeno izletniško točko ljubljančanov, Šmarno goro. V lepem sončnem vremenu se je v Tacnu zbralo 90 pohodnikov, ki so skupaj krenili na pot. Polovice poti smo prehodili skupaj, drugo polovico pa smo se razšli. Ena skupina je izbrala malo težjo pot, druga pa malo daljšo, pa vendarle bolj položno in manj utrujajočo pot. V slabi uri smo vsi prispeli na cilj, kjer smo osvežili suha grla in se odpočili. Sledila je predstavitev brezglutenskih izdelkov proizvajalca Proceli in Valor. Udeležemci so lahko izdelke degustirali ter od predstavnice podjetja Alessi pridobili osnovne informacije o možnosti nakupa teh izdelkov. Sledilo je kosilo nato pa smo preostanek popoldneva izkoristili za počitek, sproščeni klepet in izmenjavo izkušenj, spregovorili pa smo tudi o naslednjih društvenih projektih. Na pohodu se nam je pridružilo tudi nekaj članov iz podružnice za Gorenjsko, prisotna pa je bila tudi njihova predsednica ter predsednica podružnice za Primorsko. Šmarno goro smo zapustili v poznih popoldanskih urah in se prijetno utrujeni pa vendar srečno vrnili na svoje domove. Nekaj utrinkov iz Šmarne gore pa si lahko ogledate na spodnjih fotografijah.