Ponovili tečaj peke kruha in peciva

Ponovili tecaj peke kruha brez glutena 3Podružnica Ljubljana je v sodelovanju z ga. Marijo Prajner in vodstvom Biotehniškega centra v novembru organizirala letos drugi tečaj peke kruha in peciva. Tečaj je bil zelo dobro obiskan saj se ga je udeležilo skoraj 30 članov. Delo je bilo zaradi tega nekoliko oteženo, kljub temu pa so vsi udeleženci pridobili na začetku teoretična znanja, nato pa so se poiskusili še v praktičnem delu. Pripravili so nekaj vrst kruha, potico, drobno pecivo, torto ter pizzo. Udeleženci so bili pri svojem delu uspešni in veseli za pridobljeno znanje in izkušnje, katera bodo s pridom uporabljali v domači kuhinji. Naslednji podoben tečaj planiramo izpeljati v aprilu prihodnje leto, o tem pa boste zainteresirani pravočasno obveščeni.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami