Prednovoletno srečanje pomurske podružnice

Prednovoletno srecanje 1Ker se je leto obrnilo naokrog, smo v Pomurskem društvu za člane podružnice celiakijo pripravili prednovoletno srečanje.

Dobili smo se v nedeljo, 8. decembra. Vse prisotne je pozdravil predsednik Slovenskega društva za Celiakijo, Domen Fras, nato pa sta Predsednik Pomurskega društva - Vinko Gajnš in Podpredsednica Alenka Kokol predstavila opravljene cilje v tekočem letu in nas spomnila ob tem na marsikateri dogodek, ki smo ga naredili in preživeli skupaj. Obenem sta nam predstavila planirane cilje za prihodnje leto.

Druženje smo nadaljevali ob prijetnem klepetu in predlogih članov. Po želji naših najmlajših članov smo izvedli peko brezglutenske pice v krušni peči. Testo za pico smo pripravili iz različnih mok. Uspele so vse, kar se lahko iz spodnjih slik prepričate tudi vi bralci.

Srečanja se je udeležilo 52 udeležencev. Ob koncu našega srečanja smo si izmenjali lepe želje za prihajajoče praznike in se razšli prijetno siti.