Tečaj priprave in peke brezglutenskih dobrot

Tecaj priprave brezglutenskih dobrot 1Člani Pomurske podružnice Slovenskega društva za celiakijo smo se v soboto, 19.05. zbrali v restavraciji Maximus, kjer smo se pripravljali brezglutenske dobrote in marsikoga naučili pripravlajti nove jedi. Zbralo se nas je kar 34 članov, vendar smo imeli dovolj prostora za kuho in pripravo. Pod vodstvom Kokol Helene smo pripravili Špargljevo juho, roladice s šparglji, testenine s suhim paradižnikom, 2 vrsti pizze, ki so se je še posebej razveselili naši mlajši člani, šopsko solato in solato z ajdovo kašo.Ob vsem smo se zelo zabavali, domov pa odšli s (pre)polnimi želodčki.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami