Srečali smo se v Veržeju

Srecanje v Verzeju 1V Podružnici Pomurje Slovenskega društva za celiakijo ne počivamo. Že kar nekaj mesecev se intenzivno pripravljamo na športne igre SDC, ki smo ga dolžni v tem letu organizirati na našem območju. Le-te se bodo odvijale 2. septembra v Beltincih. Sicer pa o tem kdaj drugič.

Da pa se ukvarjamo še z drugimi aktivnostmi pa nam govori slika, ki je nastala dne 31.5.2006 v Veržeju v gostilni „ Kasač „. Organizirali smo strokovno klepetalnico, ki se je udeležilo 18 članov. Obiskala sta nas tudi dva gosta, to sta g. Robert Piskač in predsednica podružnice Ljubljana go. Mojca Košmrlj. Po kratkem poročilu o delu društva in podružnice, ki ga je predstavil predsednik podružnice Pomurje g. Robert Letnar, nam je na vprašanja o celiakiji odgovarjala Marjeta Maroša Meolic, dr.med.spec.pediater.

Gospod Robert Piskač predstavnik pekarne Piskač in mesarija Hanžekovič pa sta poskrbela za topel obrok. Druženje je bilo lepo in zanimivo, saj smo izvedeli veliko novega, zato si bomo prizadevali v bodoče organizirati še več takšnih srečanj.