Naučimo se pripravljati vlečeno in valjano testo

Priprava vlecenega in valjanega testa 9Dne 01.06.2013 smo v SGTŠ Izola izpeljali strokovno usposabljanje z naslovom: Naučimo se pripravljati vlečeno in valjano testo.

Usposabljanja se je udeležilo zelo veliko članov in njihovih najbližjih.
Ga. Majda Jurše je s svojim načinom pritegnila vse udeležence k delu, saj je bilo nadvse zanimivo. Pripravljali smo takšne jedi, ki nam jih v lokalih ne pripravijo pa čeprav so ponudniki brezglutenske prehrane. Marsikdo jedi, ki smo jih pripravljali ni jedel že od kar je na na brezglutenski dieti. Zaradi tega je bilo navdušenje še toliko večje in so šle jedi še toliko bolj v slast.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami