Priprava brezglutenskih velikonočnih dobrot iz kvašenega testa

Priprava velikonocnih dobrot 4Dne 16.3.2013 smo v prostorih Biotehniške šole v Šempetru pri Gorici organizirali tečaj “Priprava brezglutenskih velikonočnih dobrot iz kvašenega testa”.
Delavnico je vodila gospa Majda Jurše, ki je strokovnjakinja tega področja. Poudarek je bil na kvašenem testu in času primerne dobrote.

Kot običajno pri pripravi brezglutenskih dobrot, je tudi tu predstavila nekaj pasti, na katere je potrebno biti pozoren.

V skupini so člani pripravljali šunko v testu, klobase v testu, pletenice, rogljičke, orehovo potico itd. Tečajniki so intenzivno sodelovali, saj je njihov cilj v prihajajočih praznikih ponoviti vajo v lastni kuhinji.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami