Delavnica priprave velikonočnih dobrot brez glutena

Delavnica priprave velikonocnih dobrot brez glutena Primorska 1Pred Veliko nočjo smo v mesecu aprilu imeli delavnico v Srednji gostinski šoli v Izoli. Zbrali smo se ob 10. uri. Gospa Majda Jurše nam je pripravila recepte z velikonočnimi dobrotami.

V skupinah smo se lotili pripravo peciva. Pekli smo rogljičke, potice, pletenice, šunko v testu in ostale velikonočne dobrote.

 

Udeleženci so med peko veliko spraševali in se tudi veliko novega naučili. Po pogostitvi so se z novimi izkušnjami veselo vrnili domov.

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami