Kontakt

Slovensko društvo za Celiakijo
Ljubljanjska 5
2000 Maribor

Tel:
+386 (0)2 300 63 50
+386 (0)5 903 50 35

e-mail:

drustvo@drustvo-celiakija.si

Za kontaktne podatke podružnic kliknite tukaj.

Uradne ure Pisarne SDC:
pon - pet: 09.00-13.00

 
 
 

Pomagaj društvu

 
 
 
Sestavine:
  • 20 dag brezglutenske moke 
  • ½ zavitka pecilnega praška
  • 15 dag sladkorja 
  • 1 zavitek vanilin sladkorja 
  • 3 jajca 
  • 8 dag grobo zmletih orehov
Priprava:

Jajca, sladkor, vanilin sladkor mešamo, da dobro naraste, dodamo moko s pecilnim praškom in orehe. Testo stresemo v namazan pekač in ga zlato rumeno zapečemo. Še toplo pecivo narežemo na tanke rezine in jih potresemo s sladkornim prahom. Ponudimo jih k vinu ali čaju.

 

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.