Kontakt

Slovensko društvo za Celiakijo
Ljubljanjska 5
2000 Maribor

Tel:
+386 (0)2 300 63 50
+386 (0)5 903 50 35

e-mail:

drustvo@drustvo-celiakija.si

Za kontaktne podatke podružnic kliknite tukaj.

Uradne ure Pisarne SDC:
pon - pet: 09.00-13.00

 
 
 

Pomagaj društvu

 
 
 
Testo:
  • 250g moke (pol Shaerove moke pol Celiax)
  • četrt kvasa raztopimo v 2 do 3 dl vode
  • ščepec soli
  • 2 žlici belega olja
  • 2 žlici jabolčnega kisa

Vse skupaj zmešamo z mešalnikom. Testa ne pustimo vzhajati. Takoj ga razmažemo z vlažno žlico ali nožem (debelina cca. 2-3 mm) na papir za peko.

Nadev:
  • (pelati, origano, ščepec soli) zmiksamo s paličnim mešalnikom, da dobimo redko maso
  • ostalo po želji

Z želenim nadevom obložimo zgoraj pripravljeno testo in pečemo pri 180 stopinjah cca. 20 minut.

 
 
 

Akcija Spar avgust 2013

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 



»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.