Kontakt

Slovensko društvo za Celiakijo
Ljubljanjska 5
2000 Maribor

Tel:
+386 (0)2 300 63 50
+386 (0)5 903 50 35

e-mail:

drustvo@drustvo-celiakija.si

Za kontaktne podatke podružnic kliknite tukaj.

Uradne ure Pisarne SDC:
pon - pet: 09.00-13.00

 
 
 

Pomagaj društvu

 
 
 
Sestavine:
  • 1 kg posebne moke- Celiax pan
  • 10 dag sladkorja
  • 10 dag margarine
  • 8 dag kvasa
  • malo soli
  • mleko
  • 2 jajci
Postopek:

Testo naredimo, kot za potico, vse razdelimo na 8 hlebčkov, vsak hlebček razvajamo in razdelimo na 8 delov. Vsak del namažemo z marmelado, skuto, Viki kremo (ali poljubno- odvisno od alergije) in zvijemo v rogljičke, ter pustimo vzhajati. Pred peko rogljičke premažemo z 1 jajcem (za lepo barvo). Pečemo na 180 stopinj Celzija do zlato rumene barve.

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.