Kontakt

Slovensko društvo za Celiakijo
Ljubljanjska 5
2000 Maribor

Tel:
+386 (0)2 300 63 50
+386 (0)5 903 50 35

e-mail:

drustvo@drustvo-celiakija.si

Za kontaktne podatke podružnic kliknite tukaj.

Uradne ure Pisarne SDC:
pon - pet: 09.00-13.00

 
 
 

Pomagaj društvu

 
 
 
Sestavine:
  • 80 dag v lupinah kuhanega krompirja
  • muškatni orešček
  • 3 dl smetane
  • mleko
  • 15 dag naribanega sira
  • maslo
  • sol
  • poper

Postopek:
  • Krompir, ki ste ga skuhali neolupljenega, olupite in narežite na slabega pol centimetra debele lističe.
  • Pekač namažite z maslom.
  • Rezine krompirja kot strešnike zložite v pekač.
  • Pečico ogrejte na 200 stopinj Celzija.
  • Smetani primešajte nekaj žlic mleka, začinite s soljo, sveže mletim poprom in muškatnim oreščkom ter prelijte krompir.
  • Potresite z naribanim sirom in koščki masla ter po želji z rožmarinom, posušenimi mediteranskimo zelišči …
  • Pecite približno pol ure.
 
 
 

Akcija Spar avgust 2013

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 

»Za besedilo oglasa odgovarja naročnik.«

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.