Brezglutenski ponudniki

Lincer

Lincer d.o.o., Grosova 15, Kokrica

Nudi 20% popusta na vse njihove brezglutenske izdelke.

Lastinski

Lastinski d.o.o.

Nudi 15 % popust na nakup piva Monogozo Premium Pilsner s tremi certifikati: Brez glutena, Organsko in s Fairtrade certifikatom.
Naročila ali dodatne informacije lahko dobite po mailu: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ali telefonu: 031 717 671 ali 059 025 343.

Delamaris

Delamaris d.o.o.

priznava 10% popusta na vse izdelke, v ribarnicah po vsej Sloveniji pri čemer se popusti ne seštevajo in popust ne velja za izdelke v akciji.
Seznam ribarnic

Davidov hram

Davidov Hram d.o.o., Ljubno

Nudi 10% popust na brezglutensko premium pivo Estrella Damm DAURA. Pivo lahko kupite v dvanajstih poslovnih enotah po celotni Sloveniji ali v spletni trgovini. Seznam poslovnih enot.

Fenix

Klasje Celje d.d.

Nudi 5% popust na vse brezglutenske izdelke Klasja Celje d.d.
Za vse, ki so oddaljeni od Celja nudimo možnost naročila, katera posredujte na tel.štev. 03 426 16 10 ambulantno skladišče ali 03 426 15 23 gospa Bronja Romanič.

Vita care

STEEL PLAST d.o.o.

Nudi 5% popusta na vse brezglutenske izdelke blagovnih znamk BAUCK in SCHNITZER v naslednjih prodajnih centrih:

VitaCare Maribor, NC Qlandia, Cesta proletarskih brigad 100 MARIBOR
VitaCare Plus Kranj, Mercator center, Cesta Staneta Žagarja 69 KRANJ
VitaCare Plus Koper, Planet Tuš, Ankaranska c.2 Koper
VitaCare, NC Qlandia, Cesta 25. junija 1a NOVA GORICA

Zdravila

MAROMI d.o.o.

Nudi 5% popusta na vse prodajne izdelke, razen tiste, ki se dobijo na naročilnico zdravnika v njihovih naslednjih trgovinah:

Zdravila PE 2000 Maribor, Svetozarevska 2
Prodajalna REHA PE 3320 Velenje, Prešernova 9a
Zdravila PE 5280 Idrija, Lapajnetova 33
Zdravila PE 1420 Trbovlje, Obrtniška c. 13

Perutnina Ptuj

Perutnina Ptuj d.d.

Perutnina Ptuj v letu 2014 nudi 5 % popust na izdelke, ki jih najdete na TEJ povezavi.
TUKAJ pa najdete seznam maloprodajnih trgovin Perutnine Ptuj v Sloveniji, kjer lahko naši člani s člansko izkaznico uveljavljate popust.

Verdure

Verdure d.o.o.

Spletna trgovina: www.brezglutena.si
Nudi 10% popusta za nakup živil brez glutena in živil, ki po naravi ne vsebujejo glutena. Za vse dodatne informacije so vam na voljo na tel.št. 0590 57 800, 041 214 809, 041 602 160 ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Oaza zdravja

Andreja Žorž s.p.

Spletna trgovina www.oazazdravja.si
Nudi 10% popusta za nakup brezglutenskih izdelkov iz njihove ponudbe in 7% popusta na vse ostale izdelke iz njihove ponudbe. Za vse dodatne informacije so vam na voljo na telefonski štev. 040 285 644 ali This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ekolife

Ekolife Natura d.o.o.

Ponudnik Ekolife Natura d.o.o. priznava članom SDC, ki svoje članstvo izkažejo s člansko izkaznico 10 % popust na vse izdelke. Popust je mogoče uveljavljati v spletni trgovini www.ekolife.si.

Moja celiakija

Jaka Žnidaršič s.p.

Spletna trgovina www.moja-celiakija.si
Nudi 12% popusta za nakup moke in zmesi za peko ter testenin znamke Bezgluten - 10% popusta za nakup vseh ostalih živilskih izdelkov znamke Bezgluten Za dodatne informacije so vam na voljo na telefonski številki 040 501 185 ali na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.