Ocvirkove pogače

ocvirkove pogace brez glutena

Sestavine:

50 dag moke
4 dag kvasa
25 dag ocvirkov
1 žl sladkorja
4 žl kisle smetane
1 rumenjak
5 dag masti
sol in poper po okusu
4 dl mleka

Priprava:

Iz navedenih sestavin zgnetemo testo, oblikujemo za oreh velike pogače, vzhajamo in spečemo.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami