Pizza

Pizza brez glutena

Sestavine:

250g brezglutenske moke
četrt kvasa raztopimo v 2 do 3 dl vode
ščepec soli
2 žlici belega olja
2 žlici jabolčnega kisa

Nadev:

Za nadev potrebujemo pelate, origano in ščepec soli. Vse skupaj zmešamo z mešalnikom. Testa ne pustimo vzhajati. Takoj ga razmažemo z vlažno žlico ali nožem (debelina cca. 2-3 mm) na papir za peko. (pelati, origano, ščepec soli) zmiksamo s paličnim mešalnikom, da dobimo redko maso ostalo po želji. Z želenim nadevom obložimo zgoraj pripravljeno testo in pečemo pri 180 stopinjah cca. 20 minut.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami