Rafaelo brez glutena

Rafaelo

Sestavine:

2 dl vode,
400 g sladkorja,
250 g margarine,
200 g kokosove moke,
500 g mleka v prahu.

Priprava:

Vodo, sladkor in margarino zavremo. Zmes odstavimo s kuhalnika in zamešamo kokosovo moko in mleko v prahu. Zmes postavimo čez noč v hladilnik. Naslednji dan naredimo kroglice, ki povaljamo v kokosovi moki. Pred oblikovanjem lahko po želji v kroglico dodamo lešnik, oreh, mandelj ali rozino. Rafaelo kroglice hranimo v hladilniku ali v zamrzovalniku.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami