Koroški kruhki

koroski kruhkiSestavine:

15 dag čokolade v prahu
15 dag sladkorja
25 dag mletih orehov
5 žlic Celiax moke
3 jajca
½ zavitka pecilnega praška

Priprava:

Vse suhe sestavine zmešamo, dodamo jajca in dobro pregnetemo. Testo naj v hladilniku počiva 2 – 4 ure. Iz ohlajenega testa oblikujemo za oreh velike kroglice, katere povaljamo v sladkornem prahu in pečemo na pekaču obloženem s peki papirjem pri temperaturi 180°C 15 do 20 minut.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami