Medenjaki brez glutena

medenjaki brez glutena

Sestavine:

40 dag moke Share mix B
7,5 dag sladkorja
15 dag medu
10 dag margarine
5 dag orehov
2 jajci
1 žlica sode bikarbone
Klinčki
Cimet
Ingver

Postopek:

Sestavine zgnetemo in iz testa oblikujemo za lešnik velike kroglice. Pečemo pri 200 stopinjah C 15-20 minut.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami