Čokoladna orehova torta brez moke

cokoladno orehova torta

Sestavine:

6 jajc
20 dag sladkorja
20 dag mletih orehov
20 dag masla
10 dag raztopljene čokolade

Priprava:

Vse sestavine vmešamo, polovico zmesi pečemo 40 minut pri temperaturi 160°C. S preostalo zmesjo nadevamo pečeno sladico.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami