Flancati

FlancatiSestavine:

30 dag moke MIX B
5 rumenjakov
7 žlic belega vina
2 žlici kisle smetane
Ščep soli

Postopek:

Moki dodamo vse sestavine in zgnetemo mehko testo. Testo stresemo na zelo pomokano delovno površino in ga razvaljamo na nožev rob debelo. Razrežemo na pravokotnike, ki jih po sredini še dodatno zarežemo. Flancate prepletemo in jih zlato rumeno ocvremo v olju (cca 170 °C). Ocvrte flancate poberemo na pekač obložen s papirnato brisačo, da se odteče odvečna maščoba. Rahlo jih potresemo s sladkorjem v prahu.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami