Navadna rulada

Navadna rolada

Sestavine:

4 jajca
4 žl vroče vode
12 dag sladkorja
12 dag brezglutenske moke
1 zavitek vanilin sladkor
½ zavitka pecilnega praška

Postopek:

Mešaj jajca in vročo vodo tako dolgo, da penasto naraste. Vmešaj sladkor. Na koncu dodaj ostale sestavine. Pri pripravi testa za rulado je zelo pomembno mešanje. Pečeno rulado nadevaj s poljubnim nadevom.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami