Orehova rulada

Orehova ruladaSestavine:

8 jajc
8 žlic sladkorja
8 žlic mletih orehov
polovico pecilnega praška
2 kisli smetani
2 vanilin sladkorja

Postopek:

Jajce penasto umešamo, dodamo sladkor in na zadnje orehe v katere smo dali pecilni prašek. V pekač damo peki papir, maso zlijemo nanj in spečemo pri 175 °C, 20 minut. Pečeno zvijemo in ohladimo. Hladno namažemo s kislo smetano kateri smo dodali sladkor.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami