Čokoladno pecivo

Cokoladno pecivoSestavine:

5 rumenjakov
5 beljakov
1,25 dl olja
200 g sladkorja v prhu
130 g brezglutenske moke
50 g kakava
3-4 žlice rdeče marmelade

Glazura:

1,25 dl sladke smetane
125 g jedilne čokolade

Priprava:

Penasto zmešamo rumenjake s sladkorjem, počasi dolivamo olje, nato dodamo moko s kakavom. Na koncu primešamo sneg iz beljakov. Pečemo v pomaščenem rebrastem pekaču približno 30 minut pri temperaturi 170°C. Pečeno obrnemo na rešetko za ohlajevanje peciva, ohladimo in namažemo z marmelado. Sladko smetano in čokolado razpustimo in prelijemo preko sladice.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami