Srnin hrbet

Srnin hrbet

Sestavine za biskvit:

4 rumenjaki
4 beljaki
8 dag sladkorja
8 dag orehov
8 dag zmehčane čokolade
1 žl ruma
1 žl brezglutenskih drobtin
¼ zavitka pecilnega praška
marelična marmelada

Sestavine za glazuro:

100 g čokolade
50 g surovega masla

Postopek:

V posodi stepaš margarino in rumenjake, dodaš sladkor in orehe,čokolado, drobtine s pecilnim praškom, rum in na koncu še počasi vmešaš sneg beljakov. Pečeš na 180 C 30-40 minut v modelu za srnin hrbet. Ohlajen srnin hrbet premažeš z marmelado in preliješ s čokoladno glazuro.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami