Sirnica

Sirnica brez glutenaTesto:

½ kg moke Schar MIX B
3 dcl mlačne vode
sol
½ pecilnega praška

Nadev:

15 dkg nepasirane skute
2 jajci
2 – 3 žlice kisle smetane
sol

Postopek:

Zamesimo testo in ga pustimo počivati približno 20 minut. Medtem pripravimo nadev Postopek je isti, kot za mesni burek, le da se ne polije z vodo ampak se na vrh namaže z kislo smetano in ostankom nadeva. Pečemo v zagreti pečici na 200°C cca 20 min.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna je zaradi dopusta do 11. julija zaprta.
 

Povežite se z nami