Žličniki s parmezanom

Zlicniki s parmezanomPotrebujete:

4 jajca
4 žlice brezglutenskih drobtin
4 žlice parmezana
ščepec naribanega muškatnega oreščka

Priprava:

  1. Beljake ločite od rumenjakov in jih stepite v trd sneg.
  2. V sneg vmešajte še rumenjake, drobtine, parmezan in muškatni orešček.
  3. Začinite in sestavine dobro premešajte.
  4. Z žličko zajemajte dobljeno maso in žličnike polagajte v vrelo juho.
  5. Kuhjte še sedem do osem minut.

Recepti brez glutena

  • All
  • Glavne Jedi
  • Kruh In Pekovski Izdelki
  • Priloge
  • Sladice

Kontakt

  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  +386 (0)2 300 63 50
  +386 (0)2 300 63 51
  Ljubljanska ulica 5 | 2000 Maribor

Delovni čas pisarne SDC
Pon - Pet: od 09.00 do 13.00
Pisarna zaradi bolniške odsotnosti deluje omejeno.
 

Povežite se z nami