Preskoči na vsebino Skip to main navigation Skip to footer

1. Izmena Obnovitvene rehabilitacije otrok in mladostnikov

Prihod 1. izmene na Debeli Rtič

Spoštovani starši!

Obveščamo vas da je prva izmena otrok srečno prispela na Debeli Rtič. Otroci že uživajo na kosilu, kasneje pa se bodo odpravili na plažo. Več informacij o poteku prvega dne si lahko preberete na tej spletni strani v večernih urah.

1. DAN

Z današnjim jutrom se je začela za vse nas nova pustolovščina. Otroci in vzgojitelji smo se v zgodnjih jutranji urah odpravili proti Debelemu Rtiču. Ob prihodu nas je čakalo toplo kosilo, popoldan pa smo se zaradi slabega vremena namakali v notranjih bazenih. Večer je hitro minil ob ogledu filma in nogometni tekmi med ježki in delfini.

Slike prvega dne si lahko ogledate na tej povezavi. 

2. DAN

Današnji dan je spremljalo sonce. Udeležili smo se jutranjega razgibavanja, sledil je zajtrk. Nato smo se odpravili na plažo in prvič zaplavali v morju. Pri popoldanskih delavnicah so si izdelali vazice. Večer se je začel z lutkovno predstavo najmlajših, nato pa je sledil šov Rtič ima talent.

Slike si oglejte na tej povezavi.

3. DAN

Po zajtrku so naši najmlajši sončki izdelali hišico za škratke. Nato pa so se pridružili ostalim skupinam na bazenu. Po kosilu je sledil počitek in delavnice izdelave nakita. Sledilo je popoldansko kopanje ter po večerji še športne igre.

Slike si oglejte tukaj.

4. DAN

Danes nas je spremljalo slabo vreme. Po zajtrku smo se odpravili na izlet z ladjico do Pirana. Tam smo si ogledali akvarij, si ogledali mesto ter si privoščili sladoled. Pri popoldanskih delavnicah so si izdelali kostume za večerni ples v maskah.

Slike današnjega dne si oglejte na tej povezavi.

5. DAN

Otroci so se zjutraj najprej odpravili na krajši sprehod. Nato je sledilo slikanje po skupinah in seveda tudi skupinsko slikanje. Najmlajši so se odpravili v notranji bazen, kjer so imeli nekateri tudi plavalni tečaj. Večer je minil ob gledanju filma.

Slike so na voljo na tej povezavi.

6. DAN

Po včerajšnjem neurju smo preživeli čudovit sončen dan. Kopali smo se v notranjih bazenih kot tudi zunaj. Obiskala nas je kuharica Majda Jurše s katero smo skupaj spekli sirove štručke in pecivo. Tako otroci kot tudi vzgojitelji smo se potrudili, da smo Tisi polepšali 10. rojstni dan. Zvečer je sledil ples.

Slike si oglejte tukaj.

7. DAN

Danes nas je obiskal dr. Jernej Dolinšek, ki je z nami imel predavanje o celiakiji. V popoldanskih urah so dejavnosti potekale po programu in sicer odšli smo na plažo, vozili smo se z avtomobilom na elektriko si privoščili sladoled ter se udeležili večerne prireditve za izbor miss in misster Debelega Rtiča.

Slike si oglejte na tej povezavi.

8. DAN

Dan se je začel s prijetnim sprehodom čeprav je deževalo. Sledio je pakiranje in zaključna prireditev. Otroci so z lepimi spomini zapustili Debeli Rtič.

Slike si oglejte tukaj.